Ilmoitus

Mia Heiskanen | Matkailu ja vapaa-aika 2017-10-05
Näytä kommentit
  • 16979ilmakuva
  • 16980poiju yhdistett%c3%a4v%c3%a4 ulko2

Mikäs sen mukavampaa kuin potkaista kengät jalasta korkealaatuisen huvilan eteisessä, istahtaa sohvalle ja käynnistää ideapalaveri ikkunasta avautuvan merimaiseman äärellä?

Se onnistuu ympärivuotisesti Nallikarin Lomakylässä, joka tarjoaa huikeat puitteet kokouksille aivan aavan Perämeren äärellä, mutta vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta.

Majoitu ja kokousta korkealaatuisissa villoissa

Nallikarin Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa bisneskokouksiin ja majoitukseen vuoden jokaisena päivänä. Ja mikä parasta, kaikki majoitustilat sijaitsevat kävelymatkan päässä meren rannasta.

Uusinta uutta ovat kesällä 2016 valmistunut Poiju Villa -alue, joka koostuu 24:stä  korkeatasoisesta villasta. – Villojen ilme ja varustelutaso on moderni ja raikas eli ne ovat käytännössä kuin pieniä omakotitaloja, toimitusjohtaja Sirpa Walter kertoo. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Villoista suurin, Villa Kippari, soveltuu Walterin mukaan erinomaisesti myös kokouskäyttöön ja illanviettoihin. – Vuokraamme Villa Kipparia kokouskäyttöön myös päivätaksalla ilman majoitusta. Kokoustilaa löytyy myös Meriholstin tilaussaunan yhteydestä. Välillä voi piipahtaa rantaravintolassa syömässä meren äärellä tai kahvilla Lomakylän ravintolassa.

Luonto on läsnä kaikkina vuodenaikoina

Poiju Villat ovat moderneja, saaristolaistyylisiä rakennuksia, joiden isot ikkunat tuovat luonnon suoraan sisätiloihin. Kesällä hellii aurinko, syksyn tullen ihastuttavat ruskan värit ja talvella ihmetellään sinisiä hetkiä ja jäätyvää merta. – Ympäröivä luonto tarjoaa inspiroivan ympäristön kokousvieraille kaikkina vuodenaikoina.

Lähdetäänkö hiihtämään tai lumikenkäilemään?

Nallikarissa ulkoilumaastotkin avautuvat suoraan ulko-ovelta. -Luonnonläheinen sijaintimme mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden. Vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä, murtomaasuksia, lumikenkiä ja potkureita. Teemme myös yhteistyötä ohjelmajärjestäjien kanssa, joten voimme rakentaa räätälöityjä ohjelma- ja aktiviteettipaketteja.

Perämeri ja saaristoympäristö ovat elementtejä, jotka ihastuttavat etenkin ulkomaisia vieraita. - Kevätauringon myötä jäällä viihtyvät hiihtäjät ja tuulilajien harrastajat. Syksyn tullen luontopolut, lintutornit sekä nuotiopaikat kiinnostavat.

Nallikarin sijainti on kaiken kaikkiaan uniikki. – Nallikari on saari, josta on matkaa Oulun edustan saarien maisemareittejä pitkin Oulun Kauppatorille vain vajaa kolme kilometriä.

Lisätietoa ja varaukset www.nallikari.fi

Teksti: Mia Heiskanen

 

Käyttäjäarviot:
  • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kommentit