Ilmoitus

Nallikari Lomakylä | Matkailu ja vapaa-aika 2017-06-29
Näytä kommentit
 • 16207messi ulkoa1 Vanhat leirintämökit ovat väistyneet uusien Messi Kesämökkien tieltä.
 • 16211pooki 2
 • 16210poiju ulkoa 1
 • 16209messi sis%c3%a42
 • 16208drivein

Nallikari Lomakylän alue jatkaa uudistumistaan. Viime kesänä valmistuneet Poiju Villat ovat saaneet loistavan vastaanoton. Ensimmäinen vuosi osoitti, että tasokkaalle loma-asumiselle löytyy kysyntää ympärivuotisesti myös Oulun alueella. Ensimmäisen kesän varaustilanne oli huikea, tuleva kesä näyttää jatkuvan samalla linjalla. Talvella oma iso käyttäjäryhmä oli yritysvieraat, jotka nauttivat kodinomaisesta asumisesta luonnon keskellä lähellä keskustaa. Yhä useampi talvilomalainen on löytänyt tiensä Nallikariin. Nallikarin Talvikylä houkuttelee lähialueiden asiakkaita nauttimaan mukavasta talvitekemisestä Nallikarissa. Myös Lappiin matkalla olevat lomalaiset pysähtyvät mielellään Nallikari Lomakylässä.

 

UUTTA NALLIKARI LOMAKYLÄSSÄ - MESSI KESÄMÖKIT VANHOJEN LEIRINTÄMÖKKIEN TILALLE

Nallikari Lomakylässä kehitetään määrätietoisesti myös camping-alueen puolta. Vanhat leirintämökit ovat saaneet väistyä uusien Messi Kesämökkien tieltä. Kesälle 2017 on valmistunut kolme uutta modernia kesämökkiä. Messi Kesämökit ovat sopivia kahdelle hengelle ja mökistä löytyy levitettävä sänky, ruokailuryhmä sekä kiva pikku terassi. Messi kesämökeissä pääsee nauttimaan leirintäfiiliksestä unohtamatta pientä luksusta. Oma kahvinkeitin ja vedenkeitin, jääkaappi sekä mikro löytyvät jokaisesta Messi kesämökistä.

 

MATKAILUAJONEUVOILLE KANSAINVÄLISET STANDARDIT TÄYTTÄVÄT REIMARI -LÄPIAJOPAIKAT

Campingin paraatipaikoille on valmistunut 22 uutta matkailuajoneuvopaikkaa. Läpiajopaikat ovat kasvava trendi maailmalla ja Suomessa vastaavia ei juurikaan ole. Pitkille matkailuajoneuvoille on nyt Nallikari Lomakylässä omat Reimari -läpiajopaikat, joihin on helppo ajaa sisään ja ulos peruuttamatta eikä vaunuakaan tarvitse irrottaa oleskelun aikana. Alue löytyy aivan päärakennuksen ja kaikkien alueen palveluiden tuntumasta. Kahvila, vastaanotto sekä minimarket ovat vain muutaman kymmenen metrin päässä.

Nallikari Lomakylän camping-alueella vaunupaikkoja on nyt yli 200. Osaa myydään myös talviaikaan kausipaikkoina. Telttapaikkoja alueelta löytyy 150.

 

NALLIKARIN KESÄ NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ

”Tulevan kesän osalta tilanne näyttää todella hyvältä. Majoituskapasiteetti Nallikari Lomakylän alueella on kesän aikana melkoisen suuri, pystymme majoittamaan reilut 1000 henkeä alueelle. Kesän ykköstapahtumat, kuten SummerParty, Qstock, Hailuotoajot sekä Ilmakitara vetävät alueen täyteen.” kertoo Sirpa Walter Nallikari Lomakylästä ja jatkaa: ”Kesällä alue täyttyy matkailijoista. Etenkin heinäkuussa on paljon sekä kotimaisia että ulkomaalaisia vieraita. Nallikari on edelleen etenkin pohjoisesta tuleville matkailijoille Pohjolan Riviera ja tämä kesä ei tee poikkeusta aikaisempien vuosien varaustilanteeseen.”

 

MATKAILIJOIDEN ARVOSTAMA NALLIKARI LOMAKYLÄ SAI ERINOMAINEN KOHDE -SERTIFIKAATIN

Tänä vuonna Nallikari Lomakylälle myönnettiin kansainvälisen matkailusivuston TripAdvisorin vuoden 2017 Erinomainen kohde -laatusertifikaatti. Arvostettu Erinomainen kohde -sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka saavat jatkuvasti erinomaisia arvosteluja matkailijoilta TripAdvisorissa.

www.nallikari.fi

Käyttäjäarviot:
 • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0
 • 0.0

Kommentit