Ilmoitus

Finlandia Hotel Airport Oulu | Terveys ja hyvinvointi 2017-05-04
Näytä kommentit
  • 15706jurttasauna Saunajurtta tarjoaa ainutlaatuisen saunaelämyksen.
  • 15707jurttasauna suomi 100 v

Finlandia Hotel Airport Oulun pihamaalla on mahdollisuus saunoa ainutlaatuisessa saunajurtassa, pehmittää talven kengissä hautuneita jalkoja yrttijalkakylvyssä ja rauhoittua kuuntelemaan luonnon ääniä merellisissä maisemissa.

Hyvinvointi Kaarnikan puulämmitteinen saunajurtta tarjoaa ainutlaatuiset ja elämykselliset löylyt ryhmille. Olipa kyseessä sitten rentoutumista kokouspäivän jälkeen tai virkistyspäivän saunailta, Saunajurtta tarjoaa taatusti erilaisen ja lempeän saunakokemuksen. Saunomisen kruunaa villiyrtein ja luonnonmukaisin tuottein toteutettu jalkakylpy tai kasvokuorinta naamioineen.

Saunajurtta on Vihiluodon pihapiirissä 31.5 saakka. Saunajurtassa pidetään 20.5. Luonnon päivät -tapahtuma, johon voi ilmoittautua ennakkoon.

TOUKOKOUUN LUONNON PÄIVÄT 20.5. SAUNAJURTASSA.

100-vuotiaan Suomen luontoa juhlitaan tänä vuonna Luonnon päivät -tapahtumassa, jonka teemana on "Villiinny keväästä". Lauantaina 20.5. Finlandia Hotel Airport Oulun pihamaalla on mahdollisuus saunoa ainutlaatuisessa saunajurtassa, pehmittää kengissä talven yli hautuneita jalkoja yrttijalkakylvyssä ja rauhoittua kuuntelemaan luonnon ääniä luontomeditaation avulla. Saunan päälle tarjotaan yrteillä terästetty kasviskeitto ja villiyrttijuomaa.

Meditaatio-osuudessa hiljennytään luonnon äärelle; tehdään kehoa ja mieltä rentouttava hengitysharjoitus ja tarkkaillaan ympäröivää luontoa.

Koko paketin hinta on 20 €/hlö. Talo tarjoaa luonnonmukaiset pesuaineet, mutta otathan oman pyyhkeen ja uima-asun mukaan. Jos haluat tulla vain syömään, niin keitto + yrttijuoma 5€. Tapahtumaan tulee ilmoittautua ennakkoon. Kattauksia on kaksi, klo 13 ja klo 16 alkaen. Molempiin mahtuu 15 henkeä. Osallistujia pyydetään tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: anu@hyvinvointikaarnikka.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi kumpaan kattaukseen osallistut. Maksun voi suorittaa käteisellä paikanpäällä tai etukäteen tilille: FI69 1220 3000 2260 07 / Tmi Anu Rosenberg

Tarkempi ohjelma:
- Luontomeditaatio n. 20 min.
- Saunajurtta ja jalkakylpy n. 1 h
- Keittolounas kodassa n. 30 min

Tapahtuman järjestävät ja keväästä auttavat villiintymään Hyvinvointi Kaarnikan yrittäjä, saunaterapeutti ja luonnonvaratuottaja Anu Rosenberg; luonto- ja meditaatio-ohjaaja Marko Kokko sekä luonto-ohjaaja, tapahtumatuottaja Marika Lamberg. Finlandia Hotel Airport tarjoaa puku- ja pesutilat.

Lämpimästi tervetuloa! Tapahtumasta löytyy lisäinfoa Facebookista tapahtuman omilta sivuilta.

Jurtta on Keski-Aasian paimentolaisten perinteinen asumus. Saunajurtta on rakennettu käsityönä säilyttäen perinteiset jurtan muodot ja rakenteet kuitenkin kestämään pohjolan ilmastoa.

Käyttäjäarviot:
  • Kokonais arvosana 0.0 pistettä 5:stä
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kommentit